Träningsglädje för alla!

Grupper & pass

Gruppträning med glädje!

Jag erbjuder gruppträning för seniorer/vuxna i Oxelösund och för kvinnor i Nyköping. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap eller med olika träningsband, ofta i olika intervaller. Vid gruppträning i Nyckelgym finns möjlighet till fler redskap.

Observera att justering av tider kan förekomma.

Aktuella grupper & pass

Seniorer/vuxna, Nyckelgym

Träning för hela kroppen med inslag av balans och pulsövningar. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap eller olika träningsband samt undviker hopp för seniorer och vuxna i Oxelösund. Vid träning i Nyckelgym kan även en del andra redskap förekomma.

Styrka & puls, måndagar
Styrka & puls, onsdagar

Kvinnor, Nyköping

Core, tisdagar - Vilande tills vidare

Träning för kroppens inre kärna. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap för att stärka muskulaturen runt vår mage, rygg, säte.

Styrka & puls, torsdagar - På gång vt-24

Träning för hela kroppen med inslag av pulsövningar. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap men även med olika träningsband, ofta i intervaller. Andra träningsredskap kan förekomma.

Uteträning seniorer/vuxna, Oxelösund, vilande tills vidare

Uteträning, måndagar

Träning för hela kroppen med inslag av balans och pulsövningar. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap eller olika träningsband samt undviker hopp för seniorer och vuxna i Oxelösund.

Nästkommande period

Nästkommande period pågår mellan v. 14-24 med uppehåll v.14 samt onsdag 1 maj. Tränar du redan i någon av grupperna har du alltid förtur för samma dag/tid under nästkommande period. Eventuell uteträning under andra perioden. Tiderna kan justeras om grupperna ändras. Startar grupper efter visat intresse.