Träningsglädje för alla!

Grupper & pass

Gruppträning med glädje!

Jag erbjuder gruppträning för seniorer/vuxna i Oxelösund och för kvinnor i Nyköping. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap eller med olika träningsband, ofta i olika intervaller. Vid gruppträning i Nyckelgym finns möjlighet till fler redskap.

Observera att justering av tider kan förekomma.

Aktuella grupper & pass

Seniorer/vuxna, Nyckelgym

Träning för hela kroppen med inslag av balans och pulsövningar. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap eller olika träningsband samt undviker hopp för seniorer och vuxna i Oxelösund. Vid träning i Nyckelgym kan även en del andra redskap förekomma.

Styrka & puls, måndagar
Styrka & puls, onsdagar

Kvinnor, Nyköping

Core, tisdagar - Vilande tills vidare

Träning för kroppens inre kärna. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap för att stärka muskulaturen runt vår mage, rygg, säte.

Styrka & puls, torsdagar - Vilande tills vidare

Träning för hela kroppen med inslag av pulsövningar. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap men även med olika träningsband, ofta i intervaller. Andra träningsredskap kan förekomma.

Uteträning seniorer/vuxna, Oxelösund

Uteträning, måndagar

Träning för hela kroppen med inslag av balans och pulsövningar. Vi arbetar mestadels med kroppen som redskap eller olika träningsband samt undviker hopp för seniorer och vuxna i Oxelösund.

Nästkommande period

Nästkommande period pågår mellan v. 42-50 med uppehåll v. 44. Tränar du redan i någon av grupperna har du alltid förtur för samma dag/tid under nästkommande period. Uteträningen flyttar in andra perioden. Tiderna kan justeras om grupperna ändras. Startar grupper efter visat intresse.